maanantai 17. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen sadonkorjuu - The first harvest

Kasvimaalta on saatu jo ensimmäisiä maistiaisia. Retiisi on nopea kasvamaan ja nyt olisi aika jo tehdä uusintakylvö. Retiisin maku on mielestäni ristiriitainen, muistan kuinka lapsena en pitänyt siitä lainkaan. En ole juurikaan retiisiä sitten lapsuuden jälkeen rouskutellut, mutta puutarhainnostuksen iskettyä halusin kuitenkin kokeilla sen kasvattamista. Nyt kasvimaan tuotoksia paljaaltaan maistellessani ajattelin, ettei se maku ole kyllä lapsuudestani juurikaan parantunut. Ilokseni kuitenkin yllätyin, kun salaattiin sekoitettuna retiisit maistuvatkin oikeastaan ihan hyviltä ja antoivat kokonaisuuteen mukavan vivahteen.

We have already had a first taste of the fruits of our labour in the garden. Radish is quick to grow and now it is already time to sow it again. I think the taste of radish is quite controversial, as a kid I thought it was gross. I haven't really eaten it after my childhood, but as I was struck by this garden enthusiasm, I thought I would give it a go. As I was tasting the radishes I picked from my own garden the other day, I thought that the taste had not got any better since I was a kid. To my surprise, mixed into the salad with all other ingredients, they tasted much better and gave a nice tang to the salad.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti